torstai 7. lokakuuta 2010

"Onhan sulla se piiska...!" - miittausta hyvässä hapessa

Otsikko voisi vaihtoehtoisesti olla myös "Kuvitelkaa se Berserkin (tähän-nimi-jota-en-muista) kaksmetrinen veitsi selässä, joulupukin parta naamalla tulemaan sisälle HOU HOU ONKOS TÄÄLLÄ KILTTEJÄ LAPSIA..!"
Mutta siis. Osallistuin tuossa eilen, keskiviikkona ihka ensimmäiseen miittiin cosplayn saralta! Pääkaupunkiseudun Cosplayharrastajien miitti oli kyseessä, tai itse asiassa osallistujien suhteen vapaamielinen kokoontuminen puhustelemaan ja syömään Nezumin älyhyvää omenapiirakkaa.
Olin oman osallistumiseni suhteen alkuun melko arkana, sillä en ole se kaikkein rohkein puhumaan entuudestaan tuntemattomille henkilöille, mutta se oli turhaa - kaikki olivat oikein mukavia ja juttua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa! Ja junaa odotellessa rupattelu jatkui toisen viimeisenä lähteneen kanssa, vaikka ainakin itseäni alkoi väsymys jo kovin painamaan.
Yksi asia, mikä miitissä oli erityisen onnistunutta, oli sen tuoma juuri sopiva potku persaukseen pukujen teon saralla. Sain kunnon motivaation pakertaa syyslomalla cossien parissa, ja yleensäkin ottaen tuntui, että otin askeleen hieman aktiivisempaa harrastajaa suuntaan. En ikinä tule olemaan mikään tämänhetkisten aktiiviosallistujien kaltainen jokapaikanhöylä ja tietäjä, mutta sanoisinpa etten enää jää taakse leikkimään tuppisuuta yhtä usein kuin tähän mennessä.

..
...ja vielä ehkä se pääsyy, miksi kirjoitan tästä tänne (sen lisäksi että halusin laittaa tänne ainoan kuvani miitistä, jossa Sebastian poseeraa kissapehmon kanssa, mutta en jaksanutkaan hakea kameraa esille, I fail), oli löydökseni jonkun tuomissa Cosmode-lehdissä. Niissä oli huima määrä pukuja Tales-peleistä sekä Ace Attorneystä! Olin aivan huuli pyöreänä, esimerkiksi kun näin Mieu-aiheiset tekokynnet sekä tarkempia huomautuksia Edgeworthin official artin röyhelöstä. Ja ehkä se suurin; Jigoku Sensei Nubea!
Jigoku Sensei Nube: Nube & Tamamo, kakruina kuten luvuissa 224-235. Fanart koska en löytänyt kyseisiä lukuja päällipuolisella etsinnällä.
Kukaan ei varmaan tiedä, että olin jonkin aikaa sitten melkoisesti koukuttunut kyseiseen sarjaan, koska - noh, en tiedä ketään muuta, joka tietäisi sarjan. Olin tiputtaa silmät päästäni, kun vähän aikaa tuijotettuani tajusin, ketkä kuvassa olivat. Tunnistamista helpotti aika lailla Tamamon ihana asetsydeemi:
Sillä on tarkoitus repiä kalloja irti päistä. Ihastuttavaa, eikö?
Ja enkös nyt tee muuta kuin kieri sängyllä kikseissä sarjasta, ja lisäksi pohdin pystyisikö peruukkia parturoimaan niin, että siinä olisi keesimäisesti pidempää kuitua keskellä ja sivuista siilimitassa, hieman aiheesta ohi. Hyvä hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti