perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hieman tuli jumitettua - ai mitä, onko jo maaliskuu?

Mikä Frostbite? Milloin muka? Viimeinen kuukausi-puolitoista on mennyt totaalisessa cosplaylamassa, enkä taida conista mitään jaksaa kirjoittaa. Oli kivaa, ei sen suurempia takaiskuja tullut vastaan, kuvia tuli mukavasti - niitä koitan heittää tänne nyt kun saan blogifiilikset päälle - ja sen sellaista. Viikonlopun suuria omakohtaisia trollauksia oli se, että Shinou pysyi päälläni kasassa kahdeksan tai useamman hakaneulan kanssa. Hahaha, hienoa hienoa, en suinkaan ollut ajatellut että teen puvun kunnolla niin ei tarvitse hätävarakiinnityksiä. :--D
No mutta, koska nyt pääsin jo vauhtiin eikä kello ole kuin vasta kohta yksi yöllä, voisin raottaa tulevia pukusuunnitelmia - ainakin alustavia sellaisia. Saattaa taas käydä hyvinkin niin, että muutoksia tulee - kuten esimerkiksi suuri harmin ja angstin paikka, ainakin itselleni, en tulekaan tekemään Ikea (vai Ikeä? Taivuttaminen on vaikeaa) tänä vuonna. Syinä on yllätys yllätys, aika, jaksaminen ja raha. Kesälle on jo sataprosenttisen varma isompi pukuprojekti, eikä pukukapasiteettini kestä vielä suurempaa aika- ja rahasyöppöä. Tulen suremaan tätä pitkään, sillä tiedossa olisi ollut aivan mahtava ryhmäkin. :C Pahoittelen!
Nuo. Hanskat. ..ja miehinen pinkki takinvuori.
Ensimmäisenä hän jonka tulee olla valmiina tai muuten tulee seitsemän turpaanvetoa muulta ryhmältä (tai siis ehkä ei, mutta kuitenkin!), Malik Caesars pelistä Tales of Graces, mutta tunnetaan paremmin nimellä "trollimies". Koska hän on aika trolli. Kuulemma. Peli tulee Jenkkeihin tässä kuussa ja Eurooppaan toivottavasti jo kesällä, vink vink!
Malikin kanssa tulee olemaan hauskaa. Voin rauhassa panostaa kaiken kasaan haalimani tarmon ja innon Malikin takkiin ja aseeseen, sillä hahmosuunnittelija taisi unohtaa housut ja kengät kokonaan. En kyllä valita, saa keskittyä muihin yksityiskohtiin, eikä tarvitse puku päällä säätää niin paljon! Odotan lisäksi oikein innolla partaa.....!
Ei mennytkään montaa matsia kun Tobi oppi viimein pelaamaan ´3`

Seuraavana varma nakki numero kakkonen, armas tukaanini/haukkani/hirveni, Tobitaka Seiya Inazuma Elevenistä. Mapen kanssa ollaan jo odotettu tulevia "peruukkipartyja" kun päästään stailaamaan Level-vitosen neronleimauksia, kun Mapen cossaama Tsunami sattuu olemaan myös melko painovoimaa vastustava. Puku on mukavan simppeli ja varmasti mukava päällä, mikä on suuri, suuri plussa peruukin suhteen. Ja pääsen kunnolla kokeilemaan maskeerauksia, sillä noihin silmänalusiin ei taida riittää parin yön valvomiset.
Tobitaka tulee olemaan suurin cosplayhaasteeni sekä peruukin että yhden muunkin asian suhteen - ruumiinrakenne. Vaikka Tobia rakastankin niin ykkösperustelu valinnalle oli pituus, mutta muussa suhteessa ei ihan kehot natsaa yhteen:
Tuossa edessä keskellä. Katsokaa sitä. HEMMETIN TIKKU-UKKO.

Onneksi animeversiossa asiat eivät ole yhtä radikaalisti, mutta pelin taiteessa... Dang, onko edes mahdollista olla noin laiha! Pelkkää luuta ja nahkaa! Varsinkin kun Tobitaka on tiimin muistaakseni kolmanneksi pitkin, ja kun vertaa esimerkiksi tuossa kuvalla Tobista vasemmalla olevaan Kurimatsuun joka on ehkä about pään verran lyhyempi, en voi kuin repiä hiuksia päästä. Noh, ei ole uutta Level-5:ltä. Täytyy vain vastapainottaa ekstamassaa tekemällä peruukki ja maskit mallilleen ja asenteella!
Ajattelin pitkään Iken hylkäämisen jälkeen, että nämä kaksi riittävät. Kuitenkin hiljalleen onnistuin kehittämään fiksaation kolmannesta ideasta..
Hieman enemmänkin hahmoja kun raaskinut leikata Aladdinia kahtia, ja koska tummahiuksinen Hakuryuu olisi joskus kanssa melko mukava cossailtava, hmm-m.

Sori Shih-na, saattaa olla niin että Ensimmäisen Naiscossisi jakkara vetäistiin altasi - nimittäin Morgiana mangasta Magi hyppäsi sellaisella loikalla suosikkinaishahmot 4ever-listaan että huh huh. Cosplaykipinä syttyi kombinaatiosta asenne, simppeli ja ilmava puku ja paljaat jalat - olen jo jonkin aikaa haaveillut paljoin jaloin kesäconissa hyppelemisestä... Ja se, että vaikka Morin mekko onkin suht ilmava varsinkin taistelukohtauksissa, ei hän itse vaikuta välittävän, eikä kukaan muukaan. Ei perinteistä "pukeudun miniminiminihameeseen, iik älkää kattoko kun hyppelen ympäriinsä ja vilauttelen!!!1 *punch*", jes! Morgianan tapauksessa olisi valinta kahden puvun välillä, joista ensimmäisen kanssa voisi rauhassa riehua kun se on jo valmiiksi resuinen (ja voisin ottaa jalkoihin kahleet mukaan, hihihi) mutta toisessa on taas kivat narut jaloissa ja mahdollisuus yksityiskohtien tekoon vyökoristeessa ja ..miksi noita nyt pitäisi kutsua, rannekoruissa/Familiar Vesseleissä. Ja lisäksi on hatara muistikuva että tänä vuonna Suomessa näkyisi muitakin Magi-cossaajia.......
Näillä mennään. Pitäisi ryhtyä kaapimaan kasaan ideoita Malikin takkiin ja miettiä jo Tobin peruukkien tilausta - pohdin riittäisiköhän kaksi peruukkia joista muotoilen tuon hökötyksen - ja Morgiana saa olla rauhassa ajatustasolla niin kauan kuin huvittaa. Koitan joskus saada Frostbitekuvia tännekin, ja ehkä tulee lisää tekstipainotteista merkintää jos saan ajatuksia kasaan ja sanoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti