maanantai 17. helmikuuta 2014

Hups, mikä puolen vuoden lagitauko muka?

Heipä hei, ehkä nyt olisi näin Frostbiten jälkimainingeissa hyvä hetki herätä tälläkin puolella.

Viimeisin merkintä näyttäisi olevan viime vuoden heinäkuulta. Paljon on sen jälkeen tapahtunut ja jättänyt tapahtumatta - Fanfestin taidekuja oli erittäin ahdas mutta ihan mukava, Traconissa taisin vain valokuvata kavereita ja nyt Frostbitessä taas kuvasin ja assaroin Aseleaa. Viime postauksessa mainitsemani Orca ja Beta roikkuvat kaapissa enemmän ja vähemmän valmiina, Alvinin kankaisiin tai kaavoihin en ole koskenut enkä tule lähiaikoina koskemaankaan. Uusia pukuja siis ei ole tullut eikä vanhojakaan ole pahemmin kierrätetty. Melkoista cosplayhorrostamista siis..

Mut hei, oon mä jotakin saanut aikaiseksi! Tämän vuoden puolella lähinnä, vaikuttaisi siis melko hyvältä sen puitteissa mitä kesästä ja syksystä on tullut puhuttua.

Ei näy tästä mutta kankaassa on pieniä lintuja!
Pirunmoinen homma pikkuruisella pensselillä
Tulevaisuus näyttäisi siltä, että suuntana olisi Mikkeli ja sen jälkeen taas Lahti, ja kesälle saattaa ilmestyä taas uudenlainen futisasu. Muitakin suunnitelmia on ja tällä hetkellä innostaisi erittäin paljon jättää opinnäytetyö omaan arvoonsa ja piirrellä kaavoja ja hypistellä kankaita, mutta ehkä pitää priorisoida.. Enkä uskalla puvuistakaan hirveästi vielä puhua, sillä vaikka olen jo melkein luvannut tehdä toisen kahdesta niin en uskalla luottaa inspiksen ja rahan riittämiseen. Sanon kuitenkin sen verran, että neljän vuoden jälkeen olisi taas ehkä aika tehdä miesten puku jonka kanssa kuminaamani pääsee hommiin!

Pukurintamalla siis hiljaista, voi olla että seuraava cosplayaiheinen postaus odottaa tulemistaan, mutta mikäli muutamat pienet haaveeni toteutuvat, saatan kirjoitella tänne pieniin robotteihin liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti