keskiviikko 18. elokuuta 2010

Värikästä valokuvausta kasvitieteellisessä - Tales of the Abyss -photoshoot

Pahoittelut aivan liian pitkään kestäneestä kirjoituksen tekemisestä, matkalta ja lomalta arkeen palautuminen otti aikansa, ja jokin näkymätön muuri piti mielen muualla. Mutta nyt niitä tulee, ensimmäisen "virallisen" photoshoottini kuva-antia! Kuvat nyt lähinnä keskittyvät itseeni, kappas vain, mutta kaikki otokset jotka olen käsiini saanut ovat eeppisiä ja kerrassaan mahtavia. Rakastan. <3
Ai niin, notena vielä - yritän opetella valokuvien muokkausta, koittakaa kestää jos ne on aivan järkyttäviä. v_v; Lisäksi noita kuvia on melko vähän, sillä harrastan itsekritiikkiä kuvien suhteen etukäteen pääni sisällä, enkä siis iloisesti tunkenut linssin eteen aina kun mahdollisuus. Ehkä tämä asia korjaantuu tulevaisuudessa, jos opettelen eläytymään? Saa nähdä - pidetään peukut pystyssä.

Kuvaaja: Caroliina
Ryhmä: Täältä näkee.

Pakollinen ryhmäkuva - tässä eeppinen väestömme!

Master and servant.

Master and servant - in the old days.

"Where did that rappig go?"

"W-what's wrong with you, Guy?!"
(Sync + Guy + curse slot = no good.)

Vasta myöhemmin he ihmettelivät, miten rappig ylipäätään pääsi puuhun.

En voi varmaan kylliksi kiittää ryhmää, vaikka olenkin sitä jo vuolaasti tehnyt, mutta vielä kerran - kiitos koko ryhmälle ja kuvaajille, olitte aivan mahtavia!
Seuraavalla kerralla voisin selittää hieman Yurin aloittelusta ja siihen liittyvistä ongelmakohdista, tai sitten propeista.. saa nähdä, milloin saan kirjoituspuuskan seuraavan kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti