keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Priorisointi ei aina oikein onnistu - kun cosplay varastaa ajatukset

Lyhyt kirjoitus ennen vähän pidempää taukoa.
Huomenna koittaa lähtö kahden viikon matkalle Kreetalle, ja paluu tapahtuu juuri ennen koulun alkua. Törmäsin taas "ongelmaan", joka on ollut jo aikaisemmin olemassa, mutta on tässä alkuviikon aikana paisunut hyvin valtavaksi. Nimittäin asioiden tärkeysjärjestys, lähinnä pääni sisällä.
Olen jo tottunut siihen, että innostun todella helposti ja ryhdyn suunnittelemaan monenlaista asiaa ja tapahtumaa siitä kuultuani/sen huomattuani. Ennen Desuconia, kun piti ommella Phoenixin pukua, ajatukset harhailivat koko ajann Guyn tekemisessä. Kun taas ennen Traconia ja sen jälkeen tein Guyn puvun osasia, suunnittelin jo kovasti ensi kesää ja sen suunnitelmia. Nyt, kun Tales of the Abyss-photoshoot on ohi ja afterpartyissa suunniteltiin alustavasti ensi kesälle Tales of Vesperia -ryhmää, en pysty ajattelemaan paljoa muuta kuin Yurin puvun tekemistä ja peruukin hankkimista, vaikka olisi ehkä ajankohtaisempaa ajatella tulevaa lomamatkaa ja pakkaamista..?

Toivottavasti saan ajatuksia hieman karistettua cosplaysta (ja kaikesta muustakin, mitä en siellä voi tehdä) matkan aikana, sillä en halua muistella matkaa "joo, makasin auringossa ja suunnittelin cosplaypukuja koko kaksi viikkoa". Ei siinä sinällään mitään pahaa, mutta ei kiitos. Haluan nauttia joka hetkestä täysillä enkä stressata, saanko vyön kuviot nätisti tai mistä saan tarpeeksi nappeja kenkiin.
Ja niin tosiaan, photoshoot meni loistavasti, oli aivan uskomattoman kivaa! Teen tänne kuvaentryn kun saan kuvia, eli ellei niitä yhtäkkiä poksahda saataville viimeistään huomenna päivällä, niin sitten matkan jälkeen.
Kesälomien loppuja kaikille, pitäkää lippu korkealla! \o


Kuva on ilkeästi jostain netin syövereistä, mutta se on niin suloinen ja oikein osuva - minäkin tahdon uima-altaaseen, tänne sulaaaaa. ´__`

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti