keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

In the year 3000 - katsaus tulevaisuuden suunnitelmiin

Copypastaa livejournalistani mutta who cares %D
Ensi lukuvuosi tulee olemaan rankka. Kouluun panostamista, suunniteltu ahkerampi punttisalilla käynti ja muut harrastukset including piirrustusprojektit, kitaran soittamisen treenaaminen, siskolle ylppärimekon sekä oman vanhojen puvun ompelu.. Riittääkö siinä aikaa cosplaylle?
Jollain tasolla tekisi mieli vain jättää pukujen teko hetkeksi ja olla ottamatta paineita ollenkaan sen suhteen, mutta toisaalta, tänä vuonna paineet sijoittuivat aivan conin eteen kun en talvella tehnyt juuri mitään kesän pukujen eteen.. Hmm.
Saisinkohan tehtyä talven aikana hiljalleen pukua niin, että ei tulisi viime hetken paniikkia?
Se voisi olla hyvä tavoite - asettaa pieniä rajapysäkkejä, niin että takki on tiettyyn päivään mennessä valmis, peruukki kuukauden päästä siitä, jne jne.
Ensi vuoden coneja ajatellen ajattelin painottaa pääasiasa vähän muuhun kuin pukuiluun ja hengaukseen. Aion kiertää useampia ohjelmia kuin ennen sekä johonkin coniin tahtoisin myös vänkäröimään ja näkemään hieman conia toisesta näkökulmasta, ja tietty auttaa conin pitämisessä. Taidekujallakin ajattelin jossain conissa piipahtaa ja koittaa hieman saada tuottoa, ja sitä varten pitää panostaa piirtämiseen sekä muuhun materiaaliin mitä voisin sitten myyntipöydälle lätkäistä.
Mutta jos puvuista puhutaan, mitä sitten tekisin ensi kesäksi?
(..ai niin, taisinkin jo selittää näistä puvuista jotain aiemmin. Koittakaa kestää selitysintoani. :,D)
Yuri Lowell (Tales of Veperia) on luultavasti seuraavana vuorossa, eli olisi seuraajana Kratoksen aloittamalle ja Renegaden sekä Guyn jatkamalle Tales -putkelle. Ajatukset ovat jo tykänneet valua epäsopivina hetkinä siihen kuinka laitan Yurin peruukin tai että sopisivatko purjerenkaat kengänreunoihin.... ´ v `;;
En ole pelannut itse peliä, nähnyt vain joitakin pätkiä sekä leffan (mikä kylläkin sijoittuu ennen peliä), mutta Yuri on aivan mahtava persoona - badass, oman tiensä kulkija, ja.. noh, en nyt osaa selittää. Cool tyyppi. Siihen kun yhdistää hienot vaatteet, joiden kanssa joutuu tekemään hieman aivotyötä mutta ei kuitenkaan tarvitse mitään ammattitaitoa saadakseen osaset toimimaan, sekä mahdollisesti tulevaisuudessa siintävä Vesperia -ryhmä (ainakin Yuri, Estelle, Rita ja Repede) .... jotain niin hienoa.
Puku olisi myös sellainen, että jos itse olen tyytyväinen siihen, voisin pienten haaveideni mukaan osallistua johonkin cosplay-show'hun tai ehkä jopa kilpailuun. Pitää katsoa kestääkö kantti.
Lisäksi pääsisin jatkamaan miekantekemisen opettelua, jonka aloitan Guyn miekan kanssa. c: Ellen sitten tee jotain über-erikoista miekkaa.
JA PUPUNKORVAT <3
Kandidaatti numero kaksi Yurin jälkeen on Ike (Fire Emblem: Path of Radiance). Ja taas peli, jota en ole pelannut alkua enemmän, köhköh. >_> Mutta FE:n tapauksessa olen sentään nähnyt kun siskoni on pelannut sen kokonaisuudessa ja vähän lisääkin.
Ike on vähän tyhmä ja hidasälyinen, mutta hyväsydäminen ja luotettava. Sanoisin että ainakin alku kuulostaa minulta (hehe), ja muutenkin Ike tuntuu hahmolta johon voisin eläytyä suhteellisen helposti - kumpikaan meistä ei ole valtavan puhelias eikä päätä ole liian suurella älykkyysosamäärällä pilattu, mutta kaveria ei jätetä. :D
Lisäksi pääsisin leikkimään pitkään himoinneeni tekonahkan kanssa, jota en luultavasti pääsekään käyttämään Yurin vyöhön sen selkäpuolella olevan kangasmaisen solmimistavan takia. Mutta taas Iken vyö, rintasuojus ja ehkä myös nuo säärystinjutut.. *______*
Lisäksi muita hyvin houkuttavia pukuja olisivat nuori Klavier, Vaan, Shih-na..
...
SEKÄ KURIBOH JA ELIZABETH

eeppisyyden huipentumat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti