torstai 22. heinäkuuta 2010

Gesson ja maalin peittämät päivät - valmistautuminen photoshoottiin, osa 2

Näin on siis viikko vierähtänyt edellisen merkinnän kirjoittamisesta (herran jestas, tuntuu että aikaa olisi kulunut paljon enemmän....), ja aika tehdä toinen katsaus valmistautumisiin ja siihen, onko ylipäätään mitään tapahtunut.
Miekka ainakin on edistynyt. Olen viilannut, vuollut, hionut, yskinyt keuhkot täynnä pölyä, hionut vähän lisää, gessonnut, gessonnut, maalannut, gessonnut, maalannut, sahannut (sähkökuviosaha <3), ruuvannut, ostanut vaneria, hionut, gessonnut, maalannut, leikellyt softista, liimannut, kironnut ja katunut itsepäisyyttäni, sitten taas vähän maalannut ja voilà!
Suuren osan hommasta olen hoitanut itse, isä auttoi sahaamisessa, ruuvaamisessa, materiaalien hankinnassa ja työkalujen kanssa. Äiti kommentoi noita maalattuja, valkoisia pisteitä kädensijassa "kunpa hoitaisit huoneesi yhtä tarkasti kuin tuon".
Huotraan sovelsin tutoriaaliin, jonka joskus lukaisin, mutta en löydä enää. Siinä on kahden miekanmuotoisen palan väliin laitettu reunat, joka tekee huotrasta laatikkomaisen ja miekanmentävän. Siitä tuli vähän liian leveä ja laatikkomainen, mutta en ota turhia paineita - tämä oli vasta toinen tekemäni proppi ikinä, ja tahdon olla siihen tyytyväinen niin kauan kunnes saan aikaiseksi paremman proppiaseen.
Suunnittelin kirjoittavani jossain välissä vähän suhteestani proppeihin ja muuta siihen liittyvää, joten ei tästä nyt sen enempää.
Mutta, mitä muuta olen saanut aikaiseksi?Ylävasemmalta alas oikealle: ennen, jälkeen, animessa ja pelissä (oli pakko sisällyttää tuo muokkaus.....<3)


Stailasin hieman peruukkia. Pelireffejä katsoen alkuperäinen pehko oli aivan liian lättänä, ja ehkä tulos hieman parani - tosin nyt peruukki näyttää hyvältä, kun katsoo samasta kulmasta kuvan kanssa, mutta perin jännältä edestä tai toiselta puolelta. En ilman kuitujen ompeleisiin ja muihin pintaa syvemmälle vieviin tekniikoihin perehtymistä saa tehtyä peruukista parempaa, sillä päälaen ja otsan kuidut on alun alkaenkin suunniteltu sojottamaan eteenpäin, ei taittumaan kivasti koilliseen edestä katsottuna. Täytyy ehkä joskus tosiaan harkita sitä laadukkaamman peruukin ostoa jos keksin toisenkin hahmon jolla sitä voisi ehkä käyttää.
Maalin ja hiuslakan lisäksi olen myös ommellut, sain nimittäin shoecoverien päkiälenkit korjattua, tosin toinen lerpattaa vieläkin hieman mutta hyshys ei kukaan sitä huomaa. Puvun osalta puuttuu enää laatan vaihto, mutta en pienehkön etsinnän jälkeen löytänyt pantaa mistään. Täytyy kohta kouluttaa marsut jäljestämään ja etsimään sen.

Koska olen laiska ja aikapulallinen ihminen, en jaksa ajatellakaan meikkausta tällä hetkellä - varsinkin kun lauantaiksi on luvattu "vain" 22 astetta lämmintä eli en ihan tule leikkimään Niagaran putouksia - on homma melkein hanskassa. Torstai-perjantai -välisen mökkeilyn jälkeen perjantaina leivon piknikkeksejä ja viedään Minnyn kanssa yöpymiskamppeet etukäteen majapaikkaan Riihimäelle (kun Vorona ne ystävällisesti ottaa kattonsa alle edeltäväksi yöksi~), ja sitten kaikki on valmista lauantaiaamuksi. \o
Nähdään siellä tai sen jälkeen, kuvia tulee sitten joskus ehkä. Ja lisää jaarittelua myös!

Gangsta-rappig approves.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti