perjantai 3. joulukuuta 2010

Pehmeitä paketteja muttei suinkaan joulupukilta - operaatiot mini-Rappig ja Cyndaquil

Viime jaarittelusta vierähtikin jo jonkin aikaa, kun ei oikein ollut materiaalia. Nyt kuitenkin sain kaksi pientä projektia valmiiksi, joista ajattelin vähän sepostaa ennen kuin otan joululomalla Yurispurtin; tavoitteena saada paita, housut sekä liivitsydeemin perusompelu valmiiksi. o/ (Ja pahoittelen jo nyt jos on kamalasti typoja, en osaa kirjoittaa siskon läppärin näppiksellä ja muut tietokoneet on huollossa tai pimahtaneet.)
Operaatio numero yksi, Cyndaquil. Lupasin Mintsulle 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi kyseenlaisen pehmolelun, ja sitä sitten väkersin deadlinea edeltävän viikon. Jokin ihanan pörröisenpehmeä kangas olisi ollut ihana, mutta en löytänyt yhteensopivia sävyjä ja materiaaleja, joten ostin huopaa. Se itse asiassa sopii aika loistosti tulityypin pokelle, varsinkin kun se oli todella halpaa. 8,D
Cyndis kuin se on. Ja nyt vasta tajusin että sen kädet ja jalat onkin vaaleat SHIIIT--
Ta-da, alaston Cyndis! Ja näyttää siltä kuin sillä olisi melkein kuin kaksoisleuka, öh. Kynnet ja sieraimet puuttuu mutta mitäs pienistä.
Siitä tuli pieni, pyöreä, pehmeä ja hieman epämuodostunut. Mutta ei anneta sen haitata! Pään kanssa meinasi olla pirunmoiset ongelmat; ensimmäiset kokeilukankaat lensi suoraan roskiin kun en osannut, ja onneksi tästä tuli ihan kelvollinen. Nokka (vai mikä tuo nenä nyt onkaan...) jäi hieman jännäksi, mutta mielipidekysymys. Oli kiire, stressasi kun samalla viikolla piti saada tämä sekä kolme piirrustusta valmiiksi, niin en takertunut liiaksi yksityiskohtiin (ja miksi tuntuu että sanon tämän joka kerta kun joku menee vähän vinksalleen..? '_';)
Joku varmaan ihmettelee noita nappeja, ja jos ei nähnyt jo vilausta alla olevasta kuvasta, niin siinä selitys;
I'm bringin' sexy flaming back, yea!
Irroitettavat liekit, whoo-o! Harmi että hyvä idea päätti kusea aika rajusti, mutta yritin ainakin. Suunnitelma A oli ostaa punaista tarraa ja leikata siitä nuo punaiset pyöreät läntit, mutta taas jotenkin aika ja jaksamus esti lähtemästä etsimään oikean väristä tarraa muualta kuin vakio-Eurokankaasta. Hyppäsin siis suunnitelmaan B, joka sisälsi nappeja ja reiät liekkien alapuolella. Muuten hyvä, paitsi että liekit tykkäävät hypähdellä irti joko kosketuksesta tai omia aikojaan. |: Noh, pitää kehitellä siihen jokin uusi systeemi miten ne pysyisivät. Vaikka musta kuminauha ympärille jos ei muuta...
Seuraavaksi onkin vuorossa toinen tähtivieraamme, mini-rappig! Lupasin Ellalle pienen rappigpehmon konfirmaatiolahjaksi, eikä tämä ole suinkaan myöhässä, ehei... Mutta aika hyvin ottaen huomioon kuka on tekemässä, vain noin puoli vuotta viiveellä!
How 'bout some eyes? (eli kuinka tein löytöretken äidin vanhaan ompelulaatikkoon ja sen nappikasaan)
Pikkupossu on tehty samoilla kaavoilla ja samasta kankaasta kuin edeltäjänsä Guke, mutta hieman simppelimpi. Häntä ja korvat ovat ikävä kyllä vain tyhjät ja heiluteltavat. Olisin halunnut niihin rautalankaa sisälle, mutta en löytänyt muuta kuin hullun paksua rautista jota saa kaksin käsin vääntää eikä se silti taivu juurikaan. :\ Parempi kuitenkin näin kuin että ne olisivat kuin rautakanget. Silmiä mietin myös pelkiksi langoilla tehdyiksi, mutta musta lanka on päässyt loppumaan, olin taas mukamas niin kamalassa kiireessä ja olisin feilannut ne kuitenkin. Sieraimetkin jätin tekemättä kun nekin olisivat kuitenkin menneet päin mäntyä, ja tuo on simppeliydessään suloinen~
Guke päätyi lapsenvahdiksi..
Seuraavaksi pitää päättää, heitänkö possumussun postiin vai annanko seuraavassa miitissä. Pitää kysyä tulevan omistajan mielipidettä kun seuraavan kerran osutaan meseen. :,3 (ellei joku Jyskyläinen halua välittää viestiä jos/kun lukee tämän?)

Kuin kaksi marjaa - ei kun siis kolme marsua?
(Ja loppuhuomautuksena - miten voikaan olla näin fiilareissa kun kuuntelee Avatarin (sininen nuoli, ei alienit) soundtrackia. <3 Etenkin agni kai ja Irohin laulu ;_; (Avatar-cosplaygroup inspiration rising!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti