keskiviikko 17. marraskuuta 2010

TITTITTIDIDIDITITTITTIIDI.. - FT-miitti II

Finnish Tales -ryhmän virallinen tunnusbiisi on luultavasti tämä, ainakin sen perusteella kuinka monta kertaa sitä "tittidi"tettiin vuorokauden sisään.
Gangsterit kokoontuivat.
Niin siis, tällä kertaa suuntasimme Jyväskylään Elzyn luo. Minä ja Minna pakkasimme auton täyteen roinaa ja lähdimme hurmaavaäänisen navigaattorin kanssa hurruttamaan kohti Riihimäkeä. Sieltä nappasimme kyytiin Voronan, ja seuraava pysähdys oli Lahden rautatieasemalla, mistä otimme vielä Aselean ja Sannan matkaan. Mystisesti eteen ihmestyvän Mineraalikuljetuksen, meitä jahdanneen rekan sekä "kuljemme valoa kohti" -lumimyrskykuuron päätteeksi saavuimme turvallisesti perille Elzyn luo, missä Ella, Kit ja semla olivatkin jo.
Miittiin kuului muun muassa Mapen pikavisiitti skypessä ja mesessä, syömistä (no shit), keittiössä hengausta, Tales of Vesperian pelausta ja Zagin samanaikainen voitto ja häviö, näytteitä Dissidiasta, Hakuokista ja ToR- ja ToE-ryhmäkaavailujen valaisemista, kaupunkikierros ja shoottauspaikkasuunnittelua, Glee sekä hyvin, hyvin HYVIN paljon pelkkää randomia sekä puhumista ja juttelemista ja kaikenmoista.
Miitti oli taas aivan mahtava! <3 En ennen ryhmän muodostumista olisi uskonut, että kokisin tällaista alkuun tuntemattomien ihmisten kanssa - kaikki ovat niin ihania, hauskoja ja huumorintajuisia ja samalla aaltopituudella. Sulan jo kun ajattelen seuraavaa tapaamista - suunniteltuja paikkoja olisi kolme eli meillä, Kotkassa tai toisessa paikassa Jyväskylässä. Huono puoli on se, että välimatkat ovat pitkähköt, mutta erittäin hyvä homma ettei kuitenkaan ole puolen Suomen mittaisia välimatkoja, paikkakuntia ei ole niin runsaasti kun jokaisessa asuu useampi (paitsi Riksu :c) ja liikenneyhteydet ovat melko pelaavat jos autoa ei ole saatavilla. Thumbs up.

Miitistä jäi hyvin vahvasti näin väsyneenä paluumatkan (ja muutenkin loppuajan) hahmoroolit. Yuri ja Raven kantavat herrasmiesmäisesti (eli >:|-ilmeellä) naisten laukut, Raven jätetään tankkaamaan auto ja se katoaa, Zagin tekstarivainoaminen.. Näistä pitää kehittää jotain kuvallista antia.
En viitsi kovin paljoa heittää kuvia, sillä ne ovat kaikki snapshot -tyyppisiä otoksia with lots of derp-faces, enkä halua saattaa ketään epämukavaan tilanteeseen laittamalla jostakusta oikein hämärän kuvan... (Jos näistä joku häiritsee niissä esiintyviä niin ilmoittaa toki!) Mutta illan hämärtyvinä tunteina, kun sain melkein ahdistukseksi nousseet koulujutut tehtyä, purin helpotustani ja miitti-intoa kuvallisesti. Enjoy!
Roolijako. Guke-rappig tuuraa Mapea koirana.
Then we was all LOL (eli "ai kamera ottaakin sarjatulta ajastuksella"-hetki.)
Näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti