torstai 24. helmikuuta 2011

"Lolz ton mä kyllä teen!!1" - Pukuja, jotka kiinnostaisivat mutta eivät ehkä sitten kuitenkaan

Mitä saa, kun yhdistää cosplayblogirintaman hiljaisuuden, randomisti poksahtavat cosplayhahmoinspikset ja halu penkoa kuvatiedostoja? Tämä kirjoitus.
Melkein aina, kun katson jotain sarjaa tai näen kuvia, iskee jonkun hahmon/puvun/otuksen/jutun kohdalla ajatus "hei, olisiko edes läppä cossata tuota" tai "olisiko edes SIISTIÄ cossia tuota". Kuitenkin kaikki näistä on melko lailla toteuttamiskelvottomia ideoita - pahiten sen takia, että pukukalenterini alkaa olla kahdelle tai helposti jopa kolmellekin seuraavalle vuodelle täyteen buukattu, mutta myös ehkä puvusta tai hahmosta johtuvan asian takia. Tai siksi että se olisi vain turhan naurettavaa ja toimisi vain ajatustasolla. Mutta kuvia kehiin lopputalvea piristämään!
Kaunis kuvanlaatu, koittakaa kestää ´_´ (Galactic Pretty Boy / Takuto, Star Driver)
Star Driverillä aloitetaan! Ginga Bishounen™ ei suinkaan ole onnistunut herättämään hilpeyttä kaikella värikkyydellään ja hohteellaan, ja sydämiä saa etenkin kaksiväriset hiukset ja takki. Herättää vähän samat fiilikset kuin Mask☆deMasque (jonka kuvan olen muistaakseni jo joskus tänne linkittänyt?), mutta potenssiin kaksi lollattavampi.
...mutta. MUTTA.
... ... liian kova yhdistelmä.
Krhm. Seuraavaan.
Kamina, Nia & Simon; Tengen Toppa Gurren Lagann
Kaminaa en edes ajattele. Pystyn kuulemaan kuinka eeppisyyspisteet ropisee bindauksen myötä. Pitäisi olla Mies. Sama koskee tähti-Simonia. Periaatteessa pystyisin oikein hyvin tekemään takkiversion, kunhan vain varmistaa että takki pysyy nätisti paikallaan eikä heilu sivuun paljastamaan teipattua naiseutta, mutta koska onnistuin jo innostumaan kaverin vitsillä heitetystä ideasta vain Simonin takin omaavan Nian cossaamisesta, menee sekin mahdollisuus siinä karille. Kuvaamista vartenhan voisi järkätä kivoja huijauksia, kuten selkä kameralle tai Nia sylissä peittämässä taktisesti rintakehän, mutta.. ehkä tämä siirtyy syrjään omalla painollaan.
Nebilim, Tales of the Abyss
Ah, Nebilim, sinä senkin hottis. Pelin viimeisen, vapaaehtoisen pomotappelun vastus ja samalla pelin vahvin hakattava vihu, josta en nyt sen enempää aukea selittämään vaikka sanoisinpa, ettei juuri ketään kiinnostaisi vaikka vahingossa Abyssista spoilaantuisikin. Hyvin jännä puku, kerta kaikkiaan - siipiä, paljasta pintaa ja ihonmyötäisyyttä. Yhdistelmä on kuten monet lävistykset, suuret tatuoinnit ja rastat; tykkään niistä kamalasti, mutten itselleni haluaisi. En usko että tuollainen rei'itetty kokovartalosukka näyttäisi hyvältä, eikä itsetuntoni ikinä palautuisi julkisen näyttäytymisen jälkeen.
Miran, Legend of the Legendary Heroes
Luulen, että huomaatte mikä kyseisessä hahmossa on Se Asia, minkä ensimmäisenä näin, mille nauroin, ja lopuksi halusin hipeltää sormillain ja mietin miten hauskat ne olisivat oikeasti päällä. Jep, olkapäähörhellykset. Niistä ei ota ernukaan selvää, mitä ne ovat - liian puikuloita höyheniksi (ellei vain animointi ole syypää muodonmuutokseen), kangassuikaleita, jotain legendaarista mustaa energiaa joka muodostuu kuin itsestään sitä koristamaan-- Vaikka nuo olisivatkin esimerkiksi höyheninä (sellaisia kevyitä ja tuulen mukana heiluvia, ei kovia sulkia) melko hauskat, ei nyt ehkä kuitenkaan koko pukua vain niiden takia tekisi, vaikka loppujen lopuksi Miran nousikin hahmosuosikkien listalla paljon korkeammalle kuin aluksi osasin odottaa.
Dhaos, Tales of Phantasia
Dhaos sattuu olemaan yksi suosikeistani Tales-sarjan pääpahiksista (gasp, tuollainen bishie on pahis!), sekä ulkonäöllisesti että.. sisäisesti? Luonteeltaan? Muutenkin? Joo. Siis,  jos vain saisin jostain slender-tender kapean ja miehisen lantion ja viitan sisään piilotettavan tuulikoneen, näkisitte minut Dhaosina.
Simon & Viral, Tengen Toppa Gurren Lagann
Kaksi sanaa: Olisi Eeppinen. Mutta biologia tulee jälleen vastaan, ffuu!
..Ja luulenpa että kaikkia kiinnosti tämänkertainen selitys, mutta ei se mitään :--D Ehkä minä joskus vielä etenen noiden pukujenkin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti