lauantai 12. helmikuuta 2011

Taikavoimat rannekorussa - Yurin (blastian) vaiheet, osa 2

Kestikin vähän kauemmin ennen kuin sain edistymispäivitystä kasattua, mutta tulikin hieman mutkia matkaan; paidan kanssa on väkerrelty liiloja siihen kiinni, eikä mitään maailmalla julistettavaa edistystä ole tullut. Kuitenkin sain joitakin päiviä taaksepäin hienoisen innostuksenpuuskan, ja tuli katsottua hieman yli kymmenen jaksoa Slayersia ja samalla tehtyä Yurin blastiaa sekä neulottua Hobopipoa. Kivasti tuli edettyä kummassakin, animussa ja cosseissa.
Olen näköjään unohtanut laittaa tänne kuvia ensimmäisestä liimaus- ja säätökerrasta kun kasasin tuon vinoneliähöskän, mutta whatever. Se sisälsi kiroamista, kontaktiliimaa sormissa ja vääntelyä että kääntelyä, eli ei mitään kovin merkittävää.
Vasemmalla vielä vaiheessa, oikeanpuoleisena hiekkapaperia odottaessa.
Uinumaan jäänyt blastianranka sai hieman eloa, kun viimein sain ostettua kontaktiliimaa (laiska ja unohtelevainen, kuka, minäkö?). Se oli ahkerassa käytössä, samoin kuin veitsi jolla jyrsin nuo kivan rouheat kolot ylä- ja alareunoihin. Hieman jouduin säätämään yksityiskohtien kanssa, muun muassa vinoneliö vaihtoi paikkaa alkuperäisistä suunnitelmista, mutta gessoamisen jälkeen se alkoi näyttää jopa yhtenäiseltä asialta! Hienoisen hiomisen jälkeen tulikin maalaaminen, hetki jota olin odottanut alusta alkaen - maalaus on aina se paras kohta.
Olisin mielummin halunnut spraymaalata blastian, ettei tuollaisia ikäviä pensselinjälkiä jäisi ja maali olisi tasaisesti, mutta minkäs sille voi, kun on rahaton ja kaapissa oli vielä ihan hyvää maalia tarkoitukseen. Olen vielä vähän kahden vaiheilla, laitanko kolmannen maalikerroksen, mutta ainakin näillä näkymin blastia olisi liki valmis lukuunottamatta mahdollista lakkausta. Kiinnityskohta tosin repsottaa hieman, ja pitäisi katsoa miten sen saisi hieman paremmin. Mutta se voikoon jäädä loppusuoralle tai mahdollisen uuden inspispuuskan alaiseksi; se ei ole kuitenkaan niin iso vikakohta, että kokonaisuus siitä hirveästi kärsisi. Ainakaan omilla kriteereilläni. :,D
"Moi, olen outo kulma pyöreässä muodossa!"
Seuraavalla kerralla selitän joko aiheesta "Juusto ajattelee liian cosplayaajasti katsoessaan animea" tai puvuista; esimerkiksi hobo!Nick saattaa edetä siihen mennessä melko hyvin, samoin Yuri. Tai sitten saan tilattua peruukit, ja tuskailen niiden kanssa teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti