lauantai 23. huhtikuuta 2011

And so time went on and things happened - edistystä tapahtuu hiljalleen

Kuten otsikko sanookin koko merkinnän tiivistettynä; päivät vierivät ja jotain tapahtuu. Vähän kerrallaan, mutta pienistä puroista muodostuu iso joku aina jossain vaiheessa. Bakacon on kolmen viikon päästä (asddfg kolme viikkoa aaaargh en saa mitään valmiiksi-- *head/desk*), ja painopisteenä onkin ollut lähinnä Chase ja hobo!Phoenix.
Gangsta yo. Yuri roikkuu kaapinovessa, btw.
Hobolla on asiat mallillaan - pipo check, peruukki check, kulmakarvat check. Housut ehkä on (pitää vielä tarkistaa ovatko yhdet housuni sopivat rooliin), hupparista puuttuu yksi hiharaita, vetoketju ja hupun nyöri. Kengät..
Olkisandaalit x nahkabootsit.
..ovat ehkä tässä. Sain kirpputorilta 20 sentillä, ja melkein täydelliset vielä! Hieman korkoa, nahkaa päältä. Vaatii pientä tekonahkapäällystämistä, mutta se on nopea homma. Pääsen viimeinkin ihan syystä hypistelemään kangaskaupan tekonahkapalasia..! *w*
Tosin tässä on pieni mutka matkassa. Jos en Vapun cosplaypiknikkiin mennessä (tai no, sanotaan että edeltävään perjantaihin mennessä) löydä Chaselle kenkiä, niin nämä kokevatkin muodonmuutoksen vaaleansinisempään suuntaan. Sitten saa Hobo tyytyä toisiin kenkiin.
Lisäksi sain peruukkipakettini tuossa ~viikko taaksepäin. Olin aivan äimän käkenä, luulin että ne eivät ehtisi Vapuksi (..kirjoitetaanko vappu muuten isolla vai pienellä?) ja saisin hylätä haaveeni että pääsisin kuvaamaan Chasea jo ennen ensimmäistä conia, mutta onni osuikin kohdalle. Täytyy vielä ylistää peruukkimyyjää, kun on hyvää laatua peruukit, nopea toimitus ja ei nyt niin pahat hinnatkaan!
Beware of the zombieface!
Ensimmäiseksi, Chasen peruukki. Väristä en oikein osaa sanoa mitään - se kun tuppaa vaihtelemaan kesäpuvun artin, talvipuvun artin ja itse pelin (ja vielä eri screenshottien) välillä. Peruukkini väri osuu parhaiten ehkä jonnekin talvipuvun ja pelin väliin, mutta ei sen väliä vaikkei olisi täydellinen; itse pidän siitä todella paljon. Kuitu on mahtavan tuntuista hiplata ja se on todella sileää. En tiedä, uskallanko edes lähestyä sitä saksien kanssa, mutta pakko kai se on.
..Miksi tuosta peruukista tuli ensimmäiseksi mieleen Sonic.
Toinen yksilö oli hieman etukäteisosto ensi vuoden kesää varten, mutta sainpahan postikuluja kympin vähemmän! Sininen pehko oli lyhyempi ja tuntui aluksi hieman erikoiselta; ihan kuin sen tyvi olisi ympätty täyteen ihan solmuun mennyttä kuitua. Se kuitenkin selvisi päähän vedettyä, sillä luullakseni sen tarkoituksena on nostaa sitä pöyhkeämmäksi ja luonnostaan piikikkääksi. Peruukki olikin heti hauskasti pörheä kun hieman sormilla haroi, eiköhänm tästä kelpo pörröpää-Ike saada! Pitää vain keksiä hyvä säilytyspaikka, etten epähuomiossa tee kauheuksia vuoden aikana.
Ensi viikko kuluukin lähinnä Chasen viimeistelyssä, josta tulee ehkä seuraava merkintäkin jos vain jaksan ja muistan kuvata valmistumista, ja sen jälkeiset kaksi viikkoa paahdan täysillä Hobon kanssa. Lisäksi täytyy hieman mainostaa; olen Bakaconissa molempina päivinä taidekujalla myymässä tuherrusta jos jonkinmoista, saa tulla moikkaamaan~ 8) Toisena päivänä se kannattaa, suunnitelmissa oli Chase-cossin yhteydessä jakaa appelsiinikarkkeja pöydän luona pyörähtäville. Oranges will take over the world!
Ja loppuun vielä ainoa merkittävä, toivottavasti viimeiseksi jäävä takaisku.
Yurin tulevista bootseista meni sisäänajaessani niitä korot. Molemmista. Kengistä. Samasta. Kohtaa. ...täytyy heittää ne suutarille, kiinnyin niihin liikaa metsästääkseni uudet. :<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti