keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

"....mun tekisi jostain syystä mieli cossata Tukaania" - addiktio, peruukkihässäkkä ja muuta

En ole huomattavaan aikaan toteuttanut yleistä tapaani innostua jostakin animesarjasta niin paljon, että maratoonaan koko sarjan melko rivakkaa tahtia ilta- ja yöaikaan ja hehkutan sitä seuraavat viisi viikkoa (esimerkkeinä Kyou Kara Maoh!, Yakitate!! Japan ja Dragon Ball GT [...]); lähinnä varmaan siksi, että viimeaikaiset sarjat ovat olleet uutuuksia ja vielä vaiheessa, eli mitään massakatsomista ei voi harrastaa kun kerran viikossa putkahtaa vain yksi jakso näkyviin. Nyt kuitenkin, kiitos Mapen, olen innostunut taas uuden sarjan pariin, ja muutamat kaverit varmaan tietävät ja ovat huomanneet pienen - vain ihan pienen - additioni.
"Mitä, se katsoi taas kymmenen jaksoa päivän aikana?!?
Kyllä. Olen kuluttanut viimeisen alle kahden viikon aikana liian paljon aikaa Inazuma Eleven -nimisen futisanimen parissa; tarkalleen ottaen 102 jakson verran. Eeppiset Urheilusarjat™ tiedetään (Prince of Tennis varmaan tutuimpana kaikille), enkä olisi Inazuman räiskyvien spesiaali-iskujen ja "miten tätä voi edes sanoa jalkapalloksi"-meiningin pariin koukkuuntunutkaan, ellei Mape olisi itse ollut siitä niin innostunut. Mikäs tässä, eikun eteenpäin vain. Jos tahtia vain saisi hillittyä, niin onnistuisi tärkeämpienkin hommien tekeminen ilman viimeisen illan paniikkia.
Ja kaikkia kiinnosti. Mutta ihan vain sen takia, armaat kanssacossaajat, että vielä joku päivä toteutamme cosplayryhmän kyseisestä sarjasta! Osaatte sitten varoa värväysbuumia. Ja tosiaan, mahdollisia hahmojahan ei sarjasta puutu - eikä tässä ole vielä läheskään kaikki!
(Ja otsikkohan tulee siitä, että minun ei todellakaan tee tuntemattomasta syystä X mieli cossata Tobitakaa eli Herra Tukaania.)

Öh, krhm.

Siis, oli jotain varsinaisesti asiaan liittyvää sanottavaakin.
Jotkut ehkä muistavat, kun mainitsin edellisessä (tai ehkä jo sitä edellisessä?) tekstissä peruukkisäädöistä. Tarinan vaihtoehtoinen nimi on "Kuinka Juusto osaa käyttää eBayta". Olipa kaunis päivä, kun Juusto selasi taas peruukkikirjanmerkkejään ja mietti, miten olisi neljä valittua peruukkia parasta ostaa. eBay-myyjällä oli ilmeisesti jokin tarjous postikuluista; mitenköhän saisi halvimman kombinaation? Nyt ei kuitenkaan olisi tarpeeksi rahaa ostaa niitä, sillä halvimmaksi tulisi ostaa useampi kuin yksi kerralla mutta siihen  ei riittäneet varat. Niinpä Juusto päätti kokeilla, miten postikulut menevät; hän klikkasi kerran, klikkasi toisen, ja huomasi eBayn ilmoittavan jotakin: "Congratulations, you've succesfully purchased this item!" Pitipä sitä tuijottaa toinenkin hetki.
Ja joo, tulipa sitten vahingossa ostettua Yurille peruukki. :---D Olisihan sitä aina voinut perua tilauksen, mutta en viitsinyt alkaa säätämään asian kanssa, kun olisin kuitenkin samaisen peruukin vähän ajan päästä tilannut. Onneksi oli siihen yhteen varaa! Ja kävikin niin, että kun pienestä maksamisprobleemasta päästiin, tuli peruukki melkoisen nopeasti (olisikohan ollut viikko tai puolitoista) ja vielä kirjattuna pakettina kotiin, mikä riemastutti vanhempia hieman yli seitsemän aamulla vapaapäivänä. Paketin avattua kyllä viimeisetkin ostamisesta tulleet harmitukset häipyivät.
Varo, Yuri, plasmateevee hyökkää!
SE. ON. KAUNIS. Ihanan tumma ja sileä ja kiiltävä ja ja ja-- *w* Ensimmäinen pitkä peruukkini, ja olen kyllä aikamoisen helpottunut että se on näin hyvää laatua. Ja melko lailla oikeaa väriäkin, mikä tosin on hyvin kyseenalaista määritellä, sillä Yurin hiusten väri tekee kauniita kilometriloikkia sävyissä pelin, official arttien ja piirretyn animaation välillä. Väri on kuitenkin paras niistä vaihtoehdoista, mitä löysin; kaikki olivat liian vaaleita ja kirkkaita, ja halusin nimenomaan enemmän mustaan kuin siniseen taittuvan. Tässä näyttäisi olevan mustaa kuitua purppuran seassa, mikä sopii hyvin. Olisihan tuo voinut olla hieman enemmän violettiin päin, mutta en valita yhtään. Pidän tästä kovin.~
Peruukkikokeilun yhteydessä etenin myös hieman paidan kanssa. Sain loput hakaset eteen kiinni ja taisteltua hieman kauluksen kanssa. Lisäksi teippibindaus osa kaksi tuotti hyvää tulosta; joskohan kolmannella kerralla ottaisin Minnyn avuksi niin saisi koetettua, saisiko teipit vielä paremmin. Täytyykin muistaa käväistä apteekissa ostamassa lisää teippiä.


Lisäksi näin pitkän, ei-Suomilaatuisen peruukin myötä (..järkytys, tajusin että kaikki aiempani ovat olleet Punisperuukkeja vaikka suht jees ovatkin olleet) alan opetella myös peruukkien säilyttämistä niin, että ne pysyisivät hyvinä. Anikista bongaamieni ohjeiden mukaan laitoin kuidut letille - tässä vaiheessa huomasi todellakin, miten runsas tämä peruukki onkaan - ja takaisin verkkopussiinsa. En tähän hätään parempaa keksinyt, niin laitoin koko komeuden takaisin pahviseen postipakettiinsa ja kaappiin. Eiköhän se siellä pysy siihen asti, että muokkaaminen tulee conin/shootin lähestyessä ajankohtaisemmaksi. Nyt pitäisi miettiä, mitkä peruukit ostan seuraavana; tällä hetkellä ajankohtainen on oikeastaan vain Chasen pehko, sillä Ike(/mahdollinen Simon) tulee vasta (loppukesälle tai) ensi vuodelle, ja en ihan vielä luota siihen, että talven penkkareihin kaavailemani Klavier on niin pitävä ratkaisu että sille peruukkia uskaltaisin vielä tilata. Kuitenkin tulisi halvemmaksi ostaa kaksi noista tai jopa kaikki kolme kerralla, mutta se taas sotii kukkaroani vastaan. Hmm, tätä sietää miettiä.
Ja näin loppuun tämänpäiväinen löytöni:
Näistä tulee Yurille komiat bootsit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti