keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mitä, eikö se olekaan kuollut? - kiirettä ja vielä vähän lisää kiirettä.

On tullut näköjään oltua melko hiljaa täällä, ja cosplayrintamalla yleensäkin. Syynä tähän olivat 1) YO-kirjoitukset, 2) muutto ja 3) näistä kummastakin johtunut älytön väsymys ja saamattomuus. Nyt huoneen täyttäneet laatikot alkavat olla tyhjentyneitä ja kun saa vielä seinälle hyllyn, niin pöydälläkin on tilaa. Alakerran toiseen kellarihuoneeseen ollaan jossain välissä pystyttämässä ompelunurkka, kun siellä olleille keittiötasoille saa hyvin koneen ja kaapista löytyneen, toivottavasti vielä toimivan saumurin, ja laatikoihin mahtuu paljon tavaraa. Tulee helpottamaan huomattavasti ompeluhommia, kun ei tarvitse jokaisen kerra jälkeen koota tavaroita pois ja saada kaikkea mahtumaan yhteen huoneeseen.
Koska aikaa on kulunut niin paljon jo kaikesta eikä ole kirjoitusfiilistä, pieni listaus tapahtuneesta.
  • Muinaisen heinäkuun Animeconin sunnuntai oli ihan jees. Vähän shoottausta, enemmän ohjelmaa kuin mitä alkujaan ajattelin, mutta jees. :D Kuvia tulee ehkä joskus, jos muistan ruinata niitä kaverilta.
  • FT-photoshoot Kotkassa, adsfgh ♥ Lauantaina piti kuvata, mutta just kun pääsiin pukujen kanssa ulos, satoi, ja juuri kun saatiin ne otettua tuntia-kahta myöhemmin sisällä pois niin sade lakkasi. Sunnuntaina kuitenkin saatiin iso kasa hienoja otoksia~
  • Tracon oli ja meni, lauantaina hengaten ja sunnuntaina ryhmäillen. Ryhmä pääsi (kolmea puuttuvaa pukuilijaa lukuunottamatta) Anime-lehteen, tsekatkaa seitsemän hengen värikäs ryhmä! \o/ Oli oikein mukavaa ja kuvia tuli kanssa ihan kivasti. Saa nähdä saanko niitä koskaan heitettyä tänne, mutta niitä voi toisista cossiblogeista kyllä bongata.
Lisäksi tulossa:
  • Ensi viikon viikonloppuna lisää FT-miitteilyä ♥♥ Kahden yön tempaus Jyväskylässä, tulee olemaan upeaa. En ikävä kyllä saa minkäännäköisiä proppeja sinne tehtyä, sillä voimat on poissa enkä jaksa ottaa lisää stressiä ja kiirettä kun niistä on viime päivinä vasta päästy eroon. Yuri tulee edelleen hyppimään crossovermiekkansa kanssa ja koira saa luvan käyttää hampaitaan.
  • Ensi vuoden pukusuunnitelmat ovat aika lailla varmistuneet, ja Frostbiten puvut ovat suunnitteilla. Kunhan muuttojutut saadaan suurimmalti osin hoidettua niin ryhdyn työstämään niitä ajoissa - en halua jättää mitään viimeiseen iltaan, sillä - vaikka en olekaan taikauskoinen - Frostbiten aatto on perjantai 13. päivä.
  • Lisäksi pikkuveli innostui nyt ilmeisesti tosistaan pukuilusta (score! 8D), sillä ollaan sen kanssa nyt väsätty hänelle ensi kesälle pukua. Hattu on melkein kuosissa, eli mitään massiivista ei vielä ole valmistunut, mutta enköhän ehdi sitäkin opettamaan ja auttamaan omien pukujen lomassa. Beware, siitä tulee vielä hyvä miescossaaja Suomen skeneen! Toivotaan ainakin!
Ensi kerralla ehkä ensi vuoden pukusuunnitelmista, koska suunnittelu ja miettiminen on kivaa. Pieniä paljastuksia - niitä on tuplamäärä normaaliin vuotuiseen cossimäärääni verrattuna, siellä on toinen puhtaasti animeen perustuva hahmo ja - gasp - ensimmäinen länsimaalainen hahmo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti