tiistai 18. lokakuuta 2011

PUNNUS PUTOAA! - Ruokaleiri-- tai siis miitti feat. Vesperia-photoshoot

Hey peeps! Kerrankin olen ajoissa tapahtumaraporttien kanssa, eihän tapahtuneesta ole kuin muutama yö. Ja kirjoituksen otsikon "ruokaleiri" kuvaa viikonloppua paremmin kuin hyvin - ruokaa tuli hankittua ihan tajuttomasti, ja en-muista-ketä siteeraten sunnuntaiaamusta: "Pitää nousta ylös aikaisin että ehtii syödä".
Ensimmäistä kertaa miitattiin kolme päivää/kaksi yötä putkeen. Noukin auton täyteen ihmisiä Riihimäen ja Lahden kautta ja sitten ajettiin Jyväskylään. Oli kyllä jännää ajaa yksin ensimmäiset etapit Lahteen asti, kun ajokortin saamisesta ei olekaan kuin se vähän päälle kuukausi ja oli aika kivat ruuhkat välillä, mutta hyvin sujui!
Ensin oli idea ja piirrustus..
...sitten toisenlainen toteutus.
Ohjelmistoon kuului hengaamista, pelaamista, arvausleikkiä ja animetunnariraatia, ja Megazone -laserpeli (joka oli tajuttoman kivaa ja tahdon ehdottomasti uudestaan joku kerta!) ja kaikkea muuta. Lauantain iltapäivä oli varattu itse kuvaamiselle.
Meidän koirasta sai tajuttoman ihania kuvia, pakko spämmiä tähän yksi. ♥
Kuvia käytiin napsimassa Harjun portailla ja kirkolla jonka nimeä en muista, ja muutamia otettiin vielä majapaikalla paluun jälkeen. Ikävä kyllä kylmyys alkoi loppuajasta nakertaa monia loppuajasta, mutta kuvia tuli kyllä ihan kiitettävä määrä. En muista kuvaajamme nimeä, mutta kiitos hänelle kuvaamisesta! (Ja tässä merkinnässä näkyvistä kuvista hänen kuvaamiaan ovat eka ja kolmas, muut omat omia otoksiani plus yksi itselaukaisijalla. Tämä jääköön kauniisti tänne väliin, hahaha.)
Uusi kokopitkä elokuva Namco Bandailta: "Raven ja Judy puuhaa homopornodoujinsheja"
Ja koska miittilauantaina oli kahden ryhmäläisen syntymäpäivät, pitihän siellä kakkua olla! Taivaspoika oli tehnyt aivan taivaallisen minttusuklaakakun, ja itse väänsin perjantaiaamuna ensimmäistä kertaa elämässäni sateenkaaritäytekakun - värejä ei tullut niin monta kuin sateenkaaressa oikeasti kun kananmunat loppuivat kesken, mutta mitäs tuosta! Oli oikein hyvää, ja moni kommentoi sisustaa hienoksi tai epämääräiseksi.
AAALWAAYS I WANNA BE IN YOUR STOMACH
Kokonaisuudessaan - tätä lisää! ♥ Ryhmämme kokoontumiset eivät jätä koskaan kylmäksi, edes kädenlämpöiseksi. Ensi vuoden Tales-cosplayn peli päätettiin ja pääteltiin kuka tekee kenenkin, iloisena totean että pääsen ensi keväänä päällystämään kumisaappaita ja liimailemaan itselleni partaa. : D Ensin on kuitenkin vuorossa talven puvut, ja teen myöhemmin toisen shootmerkinnän johon laitan kuvia koko ryhmästä ja muuten vain onnistuneita otoksia.
Ja loppuun pakollinen ryhmäkuva ftw!
GUU ♥

2 kommenttia: