sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Aika paljon kaikkea - Desucon 2012

Alkaa olla kohta täysi viikko Desuconin viimeisistä hetkistä, joten onkin aika saada jotakin elonmerkkejä tännekin suuntaan. Lyhyehkö raportaasi, mutta se ei varmaan haittaa ketään.
Ensimmäinen kuva on itse ottamani, loput otti Elzy.
Kesäillat Sibeliustalolla on aina niin kauniita.

Perjantain pätkäpäivä meni normivaatteilla melko lailla ohjelmien parissa; niitä tuli seurattua muistini mukaan neljä kappaletta? Perjantai oli myös henkilökohtainen lagipäiväni, mikä oli hyvä verrattuna sen pituuteen muihin päiviin nähden, jolloin meno oli huomattavasti parempaa.
Kummituksia, iik!
Lauantaina kierrätin vanhaa tuttua Phoenixia, ja tällä kertaa pieni kuvausryhmämme koostui samoista henkilöistä mutta hieman eri hahmoista. Minun olisi pitänyt yrittää laittaa peruukki parempaan kuntoon ennen conaamua, mutta koska en jaksanut, se haritti ja purkautui sivusta jatkuvasti. Lisäksi kyllästyin puvun pitämiseen (lähinnä juuri peruukin takia) niin, että iltapäivän ruuanhakureissulla pesin naamani ja jätin peruukin sekä takin autoon. Lauantainakin tuli kierrettyä jonkin verran ohjelmissa, reippaasti enemmän kuin tavallisesti.
Ikävä kyllä Lahti ei ole kovin lähellä Lähi-Idän maisemia, mutta satama kelpaa!
Sunnuntaina oli vuorossa pukudebyytti, kun hyppelimme Damin kanssa paljasjalkaisina punapäinä. Puku oli todella mukava päällä ja onneksi Desusää ei iskenyt, joten ulkolämpötila oli oikein sopiva raajat paljastavalle puvulle. Viimeisenä päivänä oli oikein rento meno; porukalla syöminen on aina mukavaa, ja oli mukava vain oleskella ulkona auringossa. Kiitos kaikille joiden kanssa törmättiin, juteltiin, kuvattiin ja vietettiin aikaa ♥
Vaikka shortsit ja tylli näkyy, ja unohdin naamani kuvaushetkellä, niin täytyy tänne nyt edes yksi actionkuvakin saada.
 ps. huomenna ryhdymme taistoon futispoikien peruukkien kanssa! toivottakaa onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti