keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Miehisyysmitali ja parta matkassa - terveiset Traconista!

Heipä hei! Tracon oli ja meni, ja kerrankin saan melko nopsaan confiilistelyjä tännekin.

Kyseessä oli nyt ensimmäinen con jossa kävin täältä Jyväskylästä käsin, ja autokyyti hyvässä porukassa on aina loistava juttu. (Ja pakko mainita, saatiin parkkihallin paras paikka! Ihan ulosajon edessä!)

Lauantaina härösin vain omana itsenäni Pasi matkassa, kiersin taidekujaa moikkaamassa tuttuja ja tyhjentämässä lompakkoni, vilkaisin muutaman ohjelman - cosplaykisoissa oli tajuttoman kova taso ja upeat puvut, ihan oma kisaintokin heräsi - ja kuvailin Elzyn ja Aselean Pandora Hearts -pukuja. Lauantai sujui kokonaisuudessaan mukavasti lukuunottamatta sitä, että majapaikalle päästyämme tajusin että olin unohtanut tavarat narikkaan ja päädyin ajamaan ympäri Tampereen keskustaa kun navigaattori lakkasi ohjaamasta enkä löytänyt parkkipaikkaa muutamaksi minuutiksi. En taida haluta enää ajaa Tampereella. :I

Tässä vaiheessa osa parrasta oli ehtinyt jäädä matkasta :c

Sunnuntaina meillä piti olla kahdeksan hengen Tales of Graces -ryhmä (peli ilmestyi Euroopassa viime viikolla, vink vink!), mutta meitä olikin neljä ja puoli (yhdeltä puuttui takki) Gracesista sekä kaksi Tales of the Abyssista. Olen iloinen siitä, miten hyvin parta pysyi matkassa - paitsi sitten, kun otin sen syömisen ajaksi pois sillä olisin muuten varmaan syönyt senkin, eikä sen jälkeinen liimaus tahtonut enää pitää, ja parranpalanen päätyikin jonnekin päin Tamperetaloa tai Sorsapuistoa..
Conissa pyöri myös pukukisassakin sijoittunut Yuri Lowell ja loistava Raven, jonka kanssa iskeydyimmekin ryhmäkuvaan ruuanhakureissulla. Ryhmämme oli 7/9 Traconin Tales-cossaajista, mutta jes, ei oltu sentään ne ainoat!

Vasemmalta; tuntematon Raven, Sync (Elzy), Ion (Vorona), Asbel (Ella), Emeraude (Aselea), Malik (minä), Pascal (semla) ja Sophie (dami). Kuvaajana Vilma.

Sunnuntaina katsoin vain taasen cosplaykisat, ja sielläkin oli taso huipussa! En muista nähneeni ennen noin mahtavaa esityskokonaisuutta normaalissa esityskisassa, oli aivan huippua. Tämä yhdistettynä lauantaiaamun cosplayryhmäluentoon sai kyllä synnytettyä melkoiset innostukset pistää omaa ryhmäesitystä pystyyn, mutta täytyy katsoa. Ehkä me joskus saadaan jotain eeppistä kasaan!

Vilman ottamien miljoonan pulu-, lokki- ja sorsakuvan seassa oli muutama cossaajakin.
Tracon oli siis oikein mukava, melko lailla pelkkää hengausta mutta mikäs sen mainiompaa kun oli loistavaa seuraa! Puvuista tuli jonkin verran hyviä otoksia, mutta suurin osa niistä sattuu olemaan melkoista herpderplaatua ja haluan koota naamailuistani jossain välissä ihan oman postauksen, niin muutamat "vakavahenkisemmät" pääsevät nyt tänne. Niin, ja myös tämä:

HURRURR MITÄS SIELLÄ NÄKYYKÄÄN

1 kommentti:

  1. Heipä hei! Tässä tämä Yuri Lowell jonka mainitsitkin tässä kirjoituksessasi. Harmittaa kun en huomannut tätä porukkaa missään vaiheessa! ;_; Osasyynä syytän sitä, etten pitänyt silmälasejani, niin en voinut bongata porukkaa niin hyvin. Hienon Ravenin itsekin bongasin ja kuvia napsinkin.
    Mutta joo, ajattelin vaan pistäytyä moikkaamaan ^^'

    VastaaPoista