tiistai 30. lokakuuta 2012

Siviilit ei saa valittaa kylmästä! - kun syysphotoshootista tulikin talvinen

Terve! Nyt viimein saan taas aikaiseksi kirjottaa tännekin kun jotain on tapahtunut. Jotenkin vanhojen wip-kuvien laittaminen tai yleismallinen jaarittelu ei ottanut tuulta alleen..

Viikonloppuna oli aika ryhmämme perinteisen syysmiitin ja photoshootin. Kuvaamiseen saatiin pientä uutta kokemusta kun perjantaina maahan iskeytyi koko viikonlopun kestänyt (ja vielä nytkin siellä notkuva) ensilumi, joka tekikin syksyisestä shoottauksesta vähän valkeampaa - ja ehkä vähän kylmempää.. Kukaan ei kuitenkaan paleltunut sen pahemmin! Ja tällä kertaa kaikilla oli suht koht hyvin päällä Pascalin t-paitaa ja shortseja lukuunottamatta, toisin kuin viime vuonna Judylla.

Kuvia itsestäni ei kovinkaan montaa edustavaa löytynyt, mutta mitäs tuosta, ryhmäkuvia on muutamia ja herranjestas kun rakastan muutamia otoksia Emeraudesta ja Sophiesta! Tekisi mieli laittaa niitäkin tänne, mutta odotan ensin mitä kuvia otoksissa itse olevat haluavat käyttää ja otan mallia valinnoista.
Kaikista kuvista kiitokset Voronalle tai Ellalle!

Pascal: semla | Sophie: dami | Emeraude: AseleaSwagger, anyone?

NIIN HYVÄÄ SIENTÄ
Bling-Pascal*~*~


Mitä Kyoukan edellä, sitä Sophie perässä.
 

Ilmeeni joka toisessa randomotoksessa on tämä tai vastaava. Missä välissä musta on tullut kunnon kumihuuli...

Pipo on jees!

 Ellei mullistavia tapahdu niin seuraavan kerran elonmerkkejä näkyy CosplayGaalan jälkeen. En usko että saan sinne uutta pukua aikaiseksi tai vanhaa kierrättyä, mutta pidänkin tapahtumasta enemmän siviilikatsojana - ja jääpähän aikaa muiden kuvaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti