perjantai 4. tammikuuta 2013

2013 - uusi vuosi, vanhat kujeet

Terve! Viime vuoden loppu Traconista lähtien kului melkoisessa myrskyssä ja muissa maailmoissa, joten kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä että juuri mitään ei tapahtunut cosplayn saralla. (Sain kopioitua parit kaavat paperille, mikä huima saavutus!) Nyt kuitenkin vuosi vaihtui ja kiireet katosivat sen myötä, joten tiedossa on paljon lagausta, datailua, piirtämistä ja.. niin, sitä pukujen tekoakin?

Tällä hetkellä Frostbiten puvut on melko lailla lukossa (vanhan kierrättämistä ja yhteisöllistä pukeutumista), ja koska yritän edelleenkin saada muutettua ompeluaikataulujani parilla kuukaudella aikaisemmaksi sen viimeisen viikon stressipaniikin sijaan, ajattelin olla jo nyt reipas ja ryhtyä työstämään kesän ja syksyn pukuja - tai ainakin alkuun yhtä kesälle, vähän simppelimpää niin saisin toivottavasti ompeluintoa ja luovuutta heräteltyä tämän vuoden paraatipukua varten.

Kuulette minusta vielä, varmaankin vielä ennen Frostia, mutta jos ette niin siellä kuitenkin nähdään! ☆

chiiz~! pahvinaamarit on kivoja!
 Niin, ja uudenvuodenlupaukset cosplayn saralta: vähemmän lagausta sekä enemmän suunnittelua, ahkeruutta ja uskallusta! Tämä vuosi on hyvä vuosi kasvattaa rohkeutta ja luottamusta itseensä ja taitoihinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti