perjantai 1. heinäkuuta 2011

Desu oli, Desu meni - ja mitähän sitten...

Desuconista on kulunut nyt.. melko pitkä aika. Kaksi viikkoa? Kolmekin jopa? En jaksa laskea, kun helle on sulattanut aivot ja kantapäät on kipeät kaupassa ja keittiössä taiteilemisesta.
Tästä syystä myös sen kummempi conselitys saa jäädä. Desu oli tuttuun tapaansa oikein mainio, ja hengasin suunnitelma B:n kaaduttua molemmat päivät normaalivaatteissa kameran kanssa. En ole saanut käsiini yhtäkään conkuvaa jossa itse olisin, joten pelastutte pärstältäni tälläkin kertaa, haha.
Mutta mitäs seuraavaksi? Parin viikon päästä olisi Animecon, jossa ajattelin kierrättää viimein sen Phoenixin, kun on muutakin Attorney-porukkaa tulossa. Lisäksi olen miettinyt Guy Ceciliä toiselle päivälle, sillä haluaisin siitä lisää kuvia; toisaalta sen kanssa on peruukkiongelma ja hanskojen kanssa tappeleminen conpäivän aikana. Saa nähdä. Sen jälkeen on mahdollisesti Lintsimiitti ja FT-photoshootmiitti Kotkassa (note to self: heitä journaliin sovitut infot siitä), jota seuraa Tracon ja Jyväskyläshootti. Yuri pitäisi saada pääosin kuntoon Kotkan shoottia varten, mutta luultavasti kokonaisuudessaan valmis se on vasta Traconissa. Cosplaymotivaatio on sulanut kesän myötä pois, mikä ei suinkaan hankaloita hommia.
Ja loppuun saatte nähdä saman, mitä itse näin Desuconin ensimmäisen katsomani ohjelman alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti