maanantai 16. heinäkuuta 2012

Terveiset Animeconista ja uudesta blogista!

Tervehdys! Näin alkuun Bloggeriin muutosta: uuden blogin perustaminen ei ollut sinällään mukavaa, kun olen jo kerran aiemmin muuttanut tämän blogin uudelle blogialustalle, mutta en vain enää kestänyt Wordpressin ulkoasuteemoja. Mikään niistä ei ollut mieleen ja muokkausmahdollisuudet melkein olemattomat, joten näin nyt sitten kävi. Bloggerissakin pystyy ilmeisesti määrittämään merkinnän julkaisupäivän manuaalisesti, joten yritän jossain välissä saada heitettyä kaikki vanhat merkinnät tännekin. Katsotaan miten ehdin töiden ja tulevan muuton lomassa.

Mutta! Viime viikonloppu tuli vietettyä Kuopiossa Animeconin merkeissä. Perjantai-iltapäivänä lähdimme porukalla kohti Lahtea, missä hyppäsimme Pääkaupunkiseudun cosplay-yhdistyksen järjestämään conbussiin. Koko bussimatka oli oikein mainio ja hyvin järjestetty, suuret kiitokset Nezumille! Hyppään ehdottomasti uudestaan kyytiin jos uusia kyytejä järjestetään. Lattiamajoituksessakin kaikki meni nappiin, ainoa valituksen aihe oli liian ohut patja koska kunnon patjat oli liian isoja mukaan.

Vasemmalta: Hiroto (Jaakko), Fudou (Jade), Sakuma (Emiko), Tobitaka (minä), Tachimukai (Mintsu), Tsunami (Mape) ja Gouenji (Miika). Kuvasta kiitos Weerulle!

Lauantaina meillä oli kasassa Inazuma Eleven -ryhmä, johon kuului ylläolevan kuvan kokoonpanon lisäksi Aphrodi (Neena). Päivä oli mukava, porukka oli mahtava ja tuli tavattua paljon conkavereita sekä netistä tuttuja ihmisiä! Itse asiassa olin koko viikonlopun ajan paljon sosiaalisempi kuin varmaan vuosiin coneissa, tuntui aivan mahtavalta pystyä puhumaan niin monen kanssa sen sijaan, että vain katsoisi nurkasta muiden menoa ja tökkisi maahan kuoppaa.
Lauantain ohjelmaan kuului siis pääasiassa porukalla pyörimistä photoshoottauksen ja jalkapallon pelaamisen merkeissä, mutta mukaan mahtui yksi ohjelmakin: LittleKuriboh Q&A. LittleKuribohia oli ihana kuunnella, juttu luisti ja katsomo hurrasi kaikelle ja kovaa. :D

Iltabileiden sijaan siirryimme illan puolella majoitukseen chillaamaan, missä myös oli pakko koekäyttää myyntipöytäostos:
Kovat kundit käyttää puhallettavia Mameshiba-tuoleja.
Sunnuntaina kukaan porukastamme ei laittanut cossipukua päälle, joten päätimme vetää koko päivän rennolla meiningillä. Oleskelimme conalueella, kiersimme myyntipöytiä ja taidekujaa (ja pakko päästä sanomaan, Mada on ihana ihminen! ♥) ja vietimme rauhallisen lounastauon Rossossa. Lisäksi kuvasin myös Aselean Elincia -pukua, ja itse pidän siitä sekä kuvista oikein kovasti, joten heitän yhden tänne ihan vain koska rakastan:

Kotimatka taittui taas conbussin mukavassa matkassa, tosin aikataulu kiristyi sen verran että päädyimme Lahdessa juoksemaan sateessa junaan matkalaukkujen kanssa - kyseessä oli illan viimeinen juna, josta jääminen olisi tarkoittanut aika lailla ongelmia. Ehdittiin kuitenkin, melko märkinä ja väsyneinä, ja kotiin päästiin keskiyön tuntumassa. Nyt sitten on conkrapulapäivä ja viikonlopun fiilistely menossa, ja täytyy kyllä todeta että oli mukavimpia coneja missä olen ikinä ollut!

Lisää kuvia Tobitakapuvustani tulossa, sillä pidimme photoshootin viikkoa ennen Animeconia. Lisäksi muistikortilla on iso kasa wip-kuvia peruukista, jonka sisällöstä moni oli kiinnostunut, joten katsotaan mitä ensi kerralla saan tänne aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti