lauantai 27. heinäkuuta 2013

Viikonloppuni myyntitykkinä ja kurkunkatkojana - Animecon

Otsikkoon pääsi nyt livahtamaan pieni valhe; en ollut mikään myyntitykki, lähinnä kykin pöydän takana yrittäen olla olematta liian luotaantyöntävä. Iltapalakurkun kyllä katkoin oikein mallikkaasti seurueellemme!

Futfu-Rulladonitsi-Shiba-Gattai! ja joku urpo
Eli siis, näin vähän myöhäisiä terkkuja Kuopiosta, mukavaa oli ja rahaa tuli! Viikonloppu tuli siis kokonaisuudessaan iltabilepaikalla pyörähtämistä ja päättäjäisiä lukuunottamatta istuttua Taivaslämpiön peränurkassa. Kokonaisuudessaan toinen kujakokemus oli oikein mieluisa, mikäli miinustetaan kuumuus ja se, että tuuletin ei yltänyt oikein lähellekään pöytää kahdesta jatkojohdosta huolimatta. Ensi kerralla siis parinkymmenen metrin kelajohto mukaan!

Sälää ja roipetta; ylijäämiä voi ostaa täältä!
Yksi juttu kuitenkin hiukka hämmensi kujailun aikana, nimittäin se, että emme törmänneet kujavastaavaan kertaakaan. Tulimme paikalle ovien jo avauduttua ja infosta soitettiin vastaavalle että kujalle on tulossa kaksi hämmentynyttä tyyppiä lisää, mutta Taivaslämpiössä ei häntä näkynyt (en tosin tiennyt naamaa enkä muistanut nimeä, että etsiminen ei ollut tehokkainta..), mutta hiippailimme meille varatulle pöydälle, levityimme siihen ja olimme kuten infossa oli neuvottu. Tästä ei ilmeisesti kuitenkaan koitunut ongelmia suuntaan eikä toiseen.
Lisäksi meille varattu pöytäpaikka oli pistorasioiden puutteesta huolimatta melko loistava; ihan kujan päässä oli ilmavaa ja mahtui liikkumaan, ja viereiset sohvat mahdollistivat vaihtelevasti 3-7 hengen porukkamme samanaikaisen kokoontumisen.

Nyt on tämän ja ensi vuoden jatkokujailuja pohdittu ja laitettu Fanfestiin hakemus, saa nähdä miten käy! Nyt pitäisi kuitenkin käydä tälle blogille hieman sopivamman aiheen kimppuun, eli Traconin cosplaypukujen tekoon.

Miksette seiso screencapeissa useammin vierekkäin, yyh
Yllä olevat neitokaiset tulevat olemaan seuraavan puolentoista (herranjumala) kuukauden päänvaiva. Osallistumme Mapen kanssa alustavasti, ja toivottavasti myös loppuun asti pysyvään isoon ryhmään, ja ompeluhommat luultavasti kaatuvat kokonaan omille harteilleni. Paha on yhdessä ommella kun koulun alkamisen jälkeen välimatkaa on se yli 200 kilometriä, oli toinen samalla kotipaikkakunnalla käymässä tai ei..
Ja! Peruukit! Puvut itsessään ovat melko peruskauraa (tosin tapa jolla teemme valkeat osat on itselleni melko entuudestaan tuntematon), joten peruukkien kanssa tulee olemaan hauskaa. Pitää vain pistää ne äkkiä tilaukseen ennen kuin aika loppuu totaalisesti kesken.

..Ja niin, mitenkäs ryhmämme vuosittainen Tales -ryhmäcosplay voi? Melko surkeasti omalta osaltani. Droppasin Alvinin jo jonkin aikaa sitten.

Älä itke Alvin, sun vuorosi tulee toivottavasti Frostissa ;_;
Onnistuin kehittämään Alvinin suhteen melkoisen ongelman; kankaita tuli ostettua jo aikaa sitten, eli periaatteessa voisin ryhtyä heti tekemään sitä, mutta rakensin itselleni melkoisen kynnyksen puvun suhteen. Pidän sen designistä suuresti ja haluan panostaa siihen kaikella taidollani ja keskittymiselläni; nyt on ollut sellaiset fiilikset, että ei pysty eikä halua. Kaikki kesän kiireet söivät inspistä entisestään, enkä todellakaan halua tehdä pukua kiireessä ja paineessa, se tarkoittaisi omalla kohdallani vain hätäisiä ratkaisuja ja totaalista uupumista. Sori Alvin, sori ryhmä, nyt on mun vuoroni feidata ryhmä.

Ensi viikko vaikuttaisi lupaavalta cossisuunnitelmien suhteen, sillä talon ollessa melkein tyhjänä saisin rauhassa taistella kaavojen ja kankaiden kanssa. Toivottavasti homma rupeaa etenemään hiljalleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti