lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ilman harha-askelia ja varmistelua ei olisi kokonaisuuttakaan - testailua tekemättömyyden lomassa

Olen elänyt viime päivät kunnon cosplayhuuruissa - nimenomaan sellaisissa, etten ole saanut mitään aikaiseksi. Siskon viikon poissaolon aikana piti saada paidan liilat reunat kiinni, mutta kappas, en ole koskenutkaan paitaan muuten kuin siirtänyt sen välillä pois tieltä vaatekaapin ovesta. Eilen olleesta Pääkaupunkiseudun cossaajien miitistä jäi sen verran vahvat innostukset (kuten aina, kun on joku cossaamiseen liittyvä hieman erikoisempi tapahtuma/juttu/jne), niin tänään oli pienen tuhertamisen päivä.
Ensin päätin tarttua vähäiseen meikkivalikoimaani ja testata, saanko niillä oikeasti mitään kelvolliseen viittaavaakaan aikaiseksi. Ensimmäisen kerran meikkasin kunnolla (ala-asteen huulikiiltobuumia tms. ei lasketa) vuosi sitten Desuconiin, ja totta puhuakseni en ole edes yrittänyt siitä parantaa. Pitäisi marssia johonkin missä myydään meikkejä ja todeta että tarvitsen tavaraa hyvään perusmeikkiin, joka ei heti valu pois kun naama hikoaa. Voisi hieman parantaa cossimeikkausintoa, kun heti ensimmäisellä askeleella ulkona meikki ei valu naaman mukana pois.
Meikittä - meikillä. Koittakaa olla välittämättä ameebailmeestäni, naamani rakastaa lähikuvia. :--D
Päivän saldoon kuuluu myös - viimeinkin - teipillä bindaamisen kokeilu! Pelkkänä suunnitelmana se on lojunut jo piiitkän aikaa, ja viimein sain varattua tarpeeksi yksityisyyttä (viiden hengen talous, jee) ja intoa siihen. En ole törmännyt juurikaan tutoriaaleihin tai sen suurempiin neuvoihin - tosin en ole niitä kyllä etsinytkään - ja täten sai hieman pähkäillä että mitäs ja miten. Tulos oli kuitenkin, noh, hieman kaksijakoinen.
Ne... ..kutistuivat. Ja näyttävät luonnollisemmilta teipattuna, ohoho.
Huomattavasti rintavarustus kyllä kutistuikin; eri asia on, voiko sanoa että tarpeeksi, Yuri nyt kun ei ole mikään kehonrakentaja. Pitää vielä kokeilla ainakin toinen kerta teippien kanssa leikkimistä, sillä nyt en saanut niitä niin kireälle kuin olisi ollut mahdollista. Lisäksi leikkelin ilmeisesti liian lyhyitä pätkiä ja toiselta puolelta ne uhkasivat lähteä irti jos tein yhtään enemmän kuin hengitin paikallani. Eiköhän tämä korjaannu harjoituksella ja/tai auttavalla käsiparilla ja pidemmillä teippisuikaleilla. Suuri plussa oli kaiken lisäksi se, että teipit tuntuivat melko napakoilta kun ne sai hyvin, eikä pois repiminen sattunut läheskään niin paljon kuin luulin, jos sattui edes ollenkaan, epämukavaa joka tapauksessa. Onneksi olin ostanut urheiluteippiä, enkä suinkaan lähtenyt jesseteipin kanssa kokeilemaan kuten aluksi ajattelin...
..Eikun hetkinen, olen sittenkin saanut jotain aikaiseksi!
Kyllä se päässä ihan pipolta näyttää, vaikka onkin pöydällä tuollainen.. kalastushatun muotoinen.
Siis pieni sneek peek Hoboprojektiin; piposta puuttuu enää kirjainten kiinnitys ja merkki. Oli hauskaa mennä ostamaan kymmenen senttiä vaaleanpunaista kangasta, ja sitä meni ehkä 10 x 20 sentin pala. Mitä teen lopulle suikaleelle...
Pikkupäivitystä tällä kertaa siis. Saa nähdä mistä seuraavalla kerralla kirjoitan, kun en kuitenkaan etene Yurissa ellei suurta ihmettä tapahdu. Mutta sitä suuremmalla innolla!
PKS-miitissä tehtiin tuttavuutta tulevan kesän muotiin - paopuhattu! (Lapinin otos~)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti