tiistai 17. toukokuuta 2011

Koko viikonloppu ihan kujalla - Bakacon 2011

Terve! Nyt on vuoden conkausi virallisesti avattu bakaillessa (tai ehkä oikeammin "derppaillessa") Pieksämäellä parin yön ja päivän ajan. Taidekujalla tuli istuttua ja tavattua paljon entuudestaan tuttuja, puolituttuja ja tuntemattomia ihmisiä ja kaikki olivat oikein mukavia♥! En muista milloin olisin tuntenut itseni noin sosiaaliseksi. Asiaa ehkä helpotti tosin ylisosiaalinen Anni vieressä, mutta kuitenkin~
Hieman kuvakerronnallista menoa, yip yip.

Lähdettiin Minnan kanssa matkaan perjantaina, ja hyvin alkanut matka kompastui Tikkurilassa. Arvaatteko syyn? Kaksi kirjainta, hallitsee junamonopolia. VR, aivan oikein! Juna oli puoli tuntia myöhässä teknisen vian takia eikä siinä ollut kaikkia vaunuja; seisoimme siis eteisessä Lahteen asti. Siellä kuulimme että Pieksämäelle menevät vaunut olivat juuri ne jotka jäivät kokonaan matkasta, joten hypättiin ulos ja ostettiin liput seuraavaan junaan (note to self; pitää muistaa vaatia korvauksia. tulee ~7 euroa takaisin per lippu!). Siellä istuttiin eteisessä Mikkeliin asti eli noin kaksi tuntia, ennen kuin päästiin istumaan ihan penkeille, ja saavuttiin puolitoista tuntia myöhässä Pieksikseen. Jee. Lisäksi emme onnistuneet löytämään Minnalle luvattua vänkärikyytiä joten päädyimme kävelemään koko matkan Agricolalle majoitukseen. u_u
Ensin koko pöytä, sitten oma puoliskoni, ja heti kymmenen jälkeen myyntipöydiltä pelastettu mameshibapehmo<3<3<3
Ilta, yö ja aamu meni oikein rattoisasti (luksusmajoitus patjoineen, peittoineen, tyynyineen ja erittäin hyvine seuroineen <3) ja lauantaina tultiin conpaikalle ilman suurempia sattumuksia. Pöydän kasaamiseen siis! Aamusta istuttiin aika paljon vain pöytien ääressä ja hengattiin. Lauantaihin kuului lisäksi ruuanmetsästystä, erään kujalaisen pöydän vahtimista luennon aikana sekä hyvin runsaasti Inazuma Eleven -pelin kanssa kiroamista (sillä onnistuin häviämään ensimmäisen futismatsin yhdeksän kertaa putkeen ennen kuin sunnuntai-iltana paluumatkalla viimein voitin sen...).
Bongaa Hobo!Phoenix!Juusto etulaidasta piirtämässä Apolloa. :-D Kuvasta kiitos Tomi Väisäselle!
Alun nihkeyden ja humun jälkeen kauppa rupesi käymään ihan kiitettävästi; lopputuloksena osa korvakoruista loppui kokonaan ja avaimenperiäkin meni ihan kiitettävästi. Printit sen sijaan - niistä ostettiin ainoastaan kaksi värivirheellistä Kaitou Kid -korttia, jotka musteen loppumisen takia olivat sinisen sijaan pinkkejä. :,D Mutta ihanaa että ne kelpasivat!
Vasemmalta; Kay, Gumshoe, Hobo!Phoenix ja Edgeworth. Kuvasta kiitos randomille henkilölle jota pyysimme kuvaamaan muutaman ryhmäkuvan!
Lauantaihin sisältyi myös pienen ryhmän kanssa shoottaaminen; Attorney! 8D Oli oikein hauska kuvaussessio ja hyviä otoksia tuli, kiitos Sotaherralle ja Kaylle ja Gummylle (anteeksi mahdottoman huono nimimuistini)!
Illalla kävimme Minnan ja Annin kanssa puraisemassa ruokaa ja kuljeskelimme meille mainostetun legendaarisen Supabensiksen kautta majoitukseen. Jälleen oikein mukava ilta majapaikassa ("Kato tuollon leijona! Häkissä!" "Neeshiteru? MAME JA NAI!") ja patjanpehmoinen yö~
Sotaherran nalle koko saman kohtalon kuin Phoenix. Harmi etten itse ottanut siitä kuvaa Edgeworthina röyhelöiden kera.
Sunnuntaiaamuna ei tarvinnut raahata kamoja jalan conpaikalle Poleeniin, vaan Elzy hyvin ystävällisesti Pieksämäelle tullessaan nappasi meidät kyytiin ja heitti mennessään paikalle. 8) Sunnuntai alkoi hyvin vahvasti samalla meiningillä kuin edellinen päivä; kujalle!
Ei, en tunge mitään huuleeni enkä sytytä sätkää. Luulette vain.
Sunnuntaina muistimme myös mainostaa Annin kanssa pöytämme "vieraskirjaa", eli pöydän luona kävijöiden jättämiä muistilappupiirrustuksia etureunaan läntättynä. Kiitokset kaikille jotka ilahduttivat meitä viesteillään! Toinen päivä oli omalta osaltani hieman vähemmän kujantäytteinen sen lyhyemmästä kestosta riippuen (kiitos vielä Anni kun vahdit puoltani niin ahkerasti ;w;), sillä käväisin myös katsomassa käännöskukkasluennon (If all else fails use fire...) ja kuvasin Minnan, Elzyn ja Aselean Persona3-ryhmää.
Them cool dudes! Vasemmalta; Aigis, Ike-- eikun siis Päähenkilö ja Mitsuru.
Conin viime metreillä mekin laitoimme kamat kasaan ja luikahdimme ovista ulos ennen kuin meidät ehdittiin potkia pellolle. Elzy tuli mukaan ja kävimme haukkaamassa ruokaa, ja taas oikein ystävällisesti kuskasi meitä, tällä kertaa juna-asemalle.
Ja paluumatka........ Tällä kertaa VR ei sekoillut, mutta muuten siitä ei puhuta. Samassa vaunussa matkustaneet näkivät varmaan meistä minusta painajaisia.
Päähenkilö arvostaa.
Tässä ei nyt ollut juurikaan kuvia omista puvuistani, koska.. noh, ensinnäkin tuo pöytäkuva Chasesta on ainoa siitä puvusta otettu kuva conista. Hobosta tuli taas useita kivoja otoksia, mutta jotenkin.. tuntuu että niitä on kovin yksipuolisesti. Etenkin kun ei päästy ottamaan leikkimökkikuvaa ja viinimehupullo unohtui! Ajattelin jossain välissä - ehkä mahdollisesti ennen Desua - shootata vähän lisää kumpaakin pukua, eli sitten teen molemmille omat shoottimerkinnät. Nyt pitäisi siirtää ajatukset Yurin kasaamiseen eikä ajatella kaikkia mahdollisia pukuja kuten Inazuma Japan -pelipukua ja Shihnaa ja Klavieria ja Ikeä. Kaikki tulee sitten Desussa sunnuntaina katsomaan Tales of -luennon, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti