keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mitä ovat raha, aika ja resurssit? - kun cosplay jää pakkotauolle

Tervehdys!

Eipä ole ensimmäinen kerta kun heitänkin välipostauksen jostain ihan muusta kuin mistä olen edellisellä kerralla puhunut, mutta tähän on varmaan jo totuttu.

Nyt kävi nimittäin sillä tavalla, että jouduin pienehkölle pakkolomalle cosplaysta. Viime viikot ovat olleet melko sähellystä ja kiirettä, kun alle kaksi viikkoa ennen koulun alkua sainkin tiedon että pääsinkin Jyväskylään linjalle, johon olin haussa ykkösenä hakenut. Tästä seurasi siis äkkisäätöä, eikä aiemmin juuri pahimpaan aikaan varattu Pariisinmatka auttanut asiaa, mutta kaikki saatiin hoidettua ja nyt olen majaillut muutaman yön Jyväskylässä koulun asuntolassa. Ihan kelvollinen paikka, ja keittiö on mahtava! Leipomon puolella päästään leipomaan jo ylihuomenna.

Tästä siis seuraa, että cosplay jää nyt vähän vähemmälle. Asuntolalla on melko tiukkaa sääntöjen ja hiljaisuuden kanssa, en saa opintotukea ennen maaliskuuta joten rahaa virtaa lompakosta pois surullisen nopeaa tahtia, enkä saa ompelukonettani tänne vähään aikaan. Tracon alkaa häämöttää jo melkein nurkan takana ja pukuni sinne on melkein alkutekijöissään, joten saa nähdä saanko sen ajoissa tehtyä. Mikään ei ole kamalampaa kuin sanoa ryhmälle "sori, mutta ei tule valmista", mutta nyt onneksi syypäänä ei ole pelkkä oma laiskuus ja saamattomuus.

Mutta saa nyt nähdä, asunnonmetsästys tuntuu omille prioriteeteille tällä hetkellä tärkeämmältä, mutta voi olla että ensi viikonlopun FT-miitti ja Shinoun photoshoottaus saavat taas ompeluvaihteen päälle ja Juuston kierimään lattialla tuskissa kun ompelukone on yli 200 kilometrin päässä.

Ja jotta Pariisi-derppejä ei olisi ainakaan liian vähän missään esillä, ottakaa edustusta hotellihuoneessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti