keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Mitä, ei yhtään stressiä? - Convuosi alkaa taas Lahdessa

Heipä hei! Olen viettänyt suhteellisen rennot conia edeltävät viikot tavalliseen verrattuna, sillä en tehnyt Frostbiteen uusia pukuja - paino siis sanalla "tehnyt", uutta kyllä on tiedossa mutta ei tekemisen tai melkeinpä edes cosplayn saralla.

Alkuvuoden ompeluinto onnistui hieman lopahtamaan, ja suunnitelma yhden helpon puvun loppuunompelusta ennen Frostia onnistui kaatumaan. Nyt tuo puku saakin jäädä parin kuukauden horrokseen, sillä perjantaina suuntaan asuntolalta kotia kohti ja hiihtolomaviikon jälkeen aloitan työssäoppimisjakson eräässä Keravalaisessa leipomossa (iik uusi työpaikka iik osaankohan iik iik toivottavasti työvuorot ei ala aamukolmelta iiiik). Harjoittelun parissa menee huhtikuun puoleenväliin, ja tällä ajalla olisikin ajatuksena saada ommeltua kaverille puku ja autettua kahta muuta omiensa kanssa, ja asuntolalle ja oman ompelukoneen luo palatessa voisi taas keskittyä omiin projekteihin.
Niin, ne omat projektit.. Arvatkaa vain onnistuinko taas iskemään silmäni uusiin pukumahdollisuuksiin. Pukuihin joista saisi erittäin mahtipontisen ja hienon ryhmän. Nyyh. Mutta siitä lisää joskus jos vain osaan kirjoittaa.


Fight-o! Meidän täytyy estää aurinkoa sammumasta!

Niin, se Frostbite. Lauantaina kierrätän vanhaa Yuri Lowellia, tosin pienellä muutoksella; pistän päähäni lyhyen punaisen peruukin ja olenkin Asbel Lhant! Tales of -sarjan cameopuvut on melkoisen näppäriä puvunkierrätyksen suhteen. Tosin saattaa olla niinkin, että jos peruukki näyttää yhtä typerältä päässäni lauantaina kuin miltä se eilen näytti, saattaa olla että ihan blondina mennään. Puku on kuitenkin itsesään sen verran mukava (ja Tales-aiheinen, lauantain luento wink wink) että haluan uudelleenkäyttää sitä pitkän ja paksun peruukin hankaluudesta huolimatta.
Sunnuntaina mennään sitten eri meiningillä, vedän ylleni mustan puvun, aurinkolasit ja (sateenvarjo)katanan selkään ja liityn mafiaan. Twitter Gakuenin suomijaoston kanssa puhuttiin yhtenäisestä, erääseen piirrokseen pohjautuvasta mafiakokoonpanosta, ja tätä lähden toteuttamaan. Pitäisikö ottaa se kuulapyssykin mukaan povitaskuun kaiken varalta..

Parin päivän päästä se viimein tulee, Frostissa nähdään! Tulkaa moikkaamaan jos bongaatte, itsekin koitan olla tarpeeksi rohkea tervehtimään tuttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti